Verkocht: Cort van der Lindenlaan 9 te Baarn


Verkocht

LICHTE TUSSENWONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN, TUIN OP HET ZUIDEN EN EEN GARAGE.
In de Staatsliedenbuurt bevindt zich deze gezellige, zeer lichte middenwoning met zonnige achtertuin op het zuiden, stenen schuur voorzien van elektra en een garage (ingang vanaf de Thorbeckelaan).
De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van sportvelden, scholen, station en het levendige centrum van Baarn. Bent u op zoek naar een fijne tussenwoning met veel mogelijkheden, een lekkere zonnige tuin en een garage, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Te koop: Talmalaan 14A te Soest

Talmalaan Soest kosmeier
Verkocht

Dit karakteristieke huis is door de jaren heen gemoderniseerd, en in 2000 uitgebouwd. Toch is de sfeer van een originele jaren twintig villa met zorg behouden. Compleet met terrazzo vloeren, originele massieve deuren en een u-keuken met authentieke uitstraling. Ook de badkamer boven is volledig in stijl (o.a. wastafel van Belgisch Tufsteen), maar wel voorzien van alle moderne gemakken: vloerverwarming, inloop regendouche, separate geiser, dubbele wastafel en design radiator.

Het huis is op een stuwwal gebouwd, waardoor het hoger ligt dan de woningen aan de overkant en je vrij kunt uitkijken. Die hoge ligging heeft te maken met het naastgelegen stationnetje Soestdijk. Hier stopt twee keer per uur de sprinter tussen Utrecht en Baarn. ’s Nachts rijden er geen treinen. Het geluid van het spoor is beperkt, want doorgaande treinen komen hier niet langs en de ramen van de woning zijn goed geïsoleerd. Ook in de groene, dichte tuin ervaar je rust en het echte buitengevoel.

Boven zijn vier slaapkamers, waarvan twee op zolder. Het dak heeft nieuwe pannen en zonnepanelen, en is dubbelzijdig geïsoleerd. In 2016 is al het houtwerk aan de buitenkant geschilderd.

Verkocht: Nicolaasbeetslaan 43 te Baarn

Verkocht 
Zeer goede locatie, charmante helft van dubbele villa uit 1950 in ‘Cottage-style’, fraai aangelegde tuin.
Dit volledig gerenoveerd woonhuis (2007) met royale tuin (achtertuin op het zuiden) is een plaatje om te zien en te beleven, hier voelt u zicht direct thuis. De woning is gelegen aan een prachtige en rustige laan in het Pekingpark op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, het Baarnse bos, diverse scholen, station. Heerlijk op de fiets naar de Soester duinen of het mooie Lage Vuursche, Kasteel Groeneveld en Paleis Soestdijk. Baarn is gelegen vlak bij de A1 en op korte afstand van de A27 en de A28.

Verkocht, Clauslaan 29 te Soest


Verkocht

Op een heerlijke locatie en op loopafstand van diverse winkels, waaronder diverse supermarkten, openbaar vervoer en restaurants, maar wel aan een rustige straat, ligt deze royale UITGEBOUWDE SEMI-BUNGALOW met absolute privacy en een tuin om van te genieten op het zuiden, in de gewilde wijk Soestdijk.

De woning is aangesloten op het glasvezelnet. Vanuit de door veiligheidsglas afgesloten vide kijkt u onder andere neer op de woonkamer.

Door de fraaie uitbreiding is er een zeer royale eerste verdieping gecreëerd, voorzien van een royale derde slaapkamer en een tweede badkamer. Deze bijzonder ingedeelde woning is uniek mede door de uitbouw en de hoogte en hierdoor anders dan andere woningen in de straat.

Soest is een fantastische woonomgeving. Niet alleen door de centrale ligging tussen de strategische uitvalswegen A1, A28 en A27, maar vooral ook door de prachtige natuur, rijk aan duinen, bossen, heide en weilanden en natuurlijk het bekende Paleis Soestdijk.

Verkocht: Heemskerklaan 60 te Baarn

heemskerklaan

Verkocht

Prachtig gelegen in de oude Zeeheldenbuurt tegenover de voormalige Botanische tuin (het Cantonspark) met daarin het rijksmonument De Wintertuin. Deze kindvriendelijke buurt kenmerkt zich door statige villa’s en sfeervolle woningen.

Het betreft een sfeervolle karakteristieke hoekwoning met achterom, een besloten achtertuin op noordwest met vrijstaande stenen schuur en een gezellige voortuin op zuidoost.

Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Het centrum, diverse horeca, scholen, natuurgebieden en het is gunstig gelegen in de driehoek tussen de A1, A27 en A28.