Referenties Clienten

Mei 2021

Bedankt Gerda en Huub voor de fantastische samenwerking en de hulp die er altijd weer was voor ons.
Het vertrouwen dat we in jullie hebben mogen ervaren willen we graag heel veel verkopers van hun woning meegeven, je weet als je voor Kosmeier Makelaars kiest dan zul je met heel veel plezier op deze ervaring terug kijken, wij in ieder geval wel nog heel veel dank.


Jaap en Marianne Haalboom


Vakvrouw Gerda Kosmeier; energiek en doortastend!

Na wat omzwervingen, één schot in de roos. Direct na verkoopopdracht werden er meters gemaakt en volgde een eerlijke prijs voor onze woning.
Dit alles had niet meer dan 24 uur en de tomeloze inzet van Gerda nodig! De eerste kijkers werden kopers, nog voordat de woning online ging.
Dit bespaarde ons de rompslomp van foto’s laten maken en rijen kijkers voor de woning.
Waarbij Gerda als onze makelaar een mooie deal heeft weten te sluiten.
Snelheid, doorpakken en heel veel charme, houd je voortdurend geïnformeerd, heeft een brede kennis van de markt en weet hiermee kansen te onderkennen en door te pakken.

Fam. de Koning


Kosmeier Makelaars heeft mijn huis verkocht voor de vraagprijs die ik voor ogen had.
Fijne mensen die de wens van de klant op 1 zet. Je voelt dat ze passie voor hun vak hebben.
Dank voor jullie persoonlijke en betrouwbare aanpak!!


J. Simons


Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde.

Wat was het fijn zaken doen met Gerda! Ons huis was binnen no time verkocht. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Ook met het aankopen van ons nieuwe huis zijn we goed en professioneel begeleid en verliep alles perfect!


Fam. Stefphan Otten


Vorig jaar op het terras van de Observant in de zon vertelde ik Gerda Kosmeier dat mijn nichtje Mylene denkt om een huis te kopen. Deze testimonium gaat over onze ervaring met Gerda Kosmeier als aankoop makelaar. Na ons gesprek zijn Mylene en ik samen met Gerda om de tafel gaan zitten. We hadden allerlei ideeën en Gerda kon ons precies vertellen wat de opties waren. Haar kennis en kunde wekte bij ons vertrouwen, maar vooral haar warme meedenken en begrip voor Mylene stak er met kop en schouders boven uit. Gerda luisterde heel goed en gaf ons informatie en punten om over na te denken. Mylene had een aantal eisen voor een huis en er waren aardig wat deal breakers. We maakte het Gerda niet makkelijk. Zeker in deze tijd. Mylene was een starter dus dat maakte de zoektocht in de prijsklasse ook niet simpel. Maar Gerda beet zich er in vast en nam Mylene op sleeptouw, besprak de opties met haar, gaf tips en advies en bleef altijd met een warm hart luisteren. Mylene werkt onregelmatig en daardoor was het niet altijd makkelijk om haar te bereiken. Gerda is hier heel flexibel mee omgegaan. En dan plotseling komt dat huis voorbij, dat echt aan de wensen voldeed. Een parel. We verdenken stiekem dat Gerda een magisch stokje heeft want het bod van Mylene werd geaccepteerd; terwijl dat niet het hoogste bod was. Gerda heeft Mylene begeleid in het hele traject. Gerda is een mooie power vrouw die geboren is voor dit vak. Woorden als kundig, professioneel, oprecht, warm, zakelijk en eerlijk zijn woorden die haar passen als een dak op een huis.
Zoek je niet een huis maar een thuis? Dan bevelen wij Gerda Kosmeier aan!


Caroliene Honing en Mylene Honing


Goede afspraken, duidelijk verhaal, kortom makelaar die haar vak serieus neemt.
En snelle verkoop niet geheel onbelangrijk.


Drs. Henny de Munnik


Bij thuiskomt was het verkoopbord van mijn huis veranderd van “onder voorbehoud” in “verkocht”. Mooi om te zien en dankzij Gerda die de koe bij de horens vatten toen ik al ja gezegd had tegen mijn appartement en nog geen makelaar had voor de verkoop van mijn huis. Door haar doortastende aanpak was alles snel op het juiste spoor gezet met als resultaat dat er dus nu “Verkocht” op staat. Dank Gerda!


Mevrouw Groeneweg – Freeman


Gerda is betrokken, doortastend en deskundig.

Ze weet haar uitgebreide netwerk goed in te zetten, zo heeft ze ons ook doorgestuurd naar een hypotheek adviseur.
Ze heeft haar voorkennis over huizen die in de verkoop zouden komen meerdere malen met ons gedeeld, zodat we alvast langs konden rijden om de buurt te bekijken.
Ook is Gerda goed op de hoogte van de ontwikkelingen in buurten waar zijzelf minder goed bekend is.
Gerda zocht niet alleen actief naar woningen voor ons, ze wist ze ons ook goed te stimuleren om hetzelfde te doen.
Met succes, want binnen 3 maanden hebben wij een mooie starterswoning kunnen aankopen.
Toen wij aangaven veel interesse in het huis te hebben, heeft Gerda meteen geregeld dat ze langs kon gaan en heeft ze veel extra informatie bij de verkopende makelaar opgevraagd.
Bij het adviseren over het bod heeft Gerda goed onze situatie en de marktontwikkelingen afgewogen. Ze heeft ons duidelijk geadviseerd en ons tegelijk vrij gelaten in onze keuze.
Nadat ons bod geaccepteerd was, heeft Gerda ons veel werk uit handen genomen, zodat wij ons konden richten op de inrichting. Wij hebben niet hoeven na te denken over de taxatie, de keuring of waarnaar gekeken moet worden bij de oplevering.
In het kort: Gerda heeft goed inzicht in de markt en weet goed te adviseren, zowel over de huizen als over het bod en bijbehorende voorwaarden

Anna van Ommeren & Yorick Smakman


Wij zijn heel erg tevreden over het werk dat onze makelaar Gerda Kosmeijer voor ons gedaan heeft.
Gerda is een zeer enthousiast persoon die haar vak verstaat en altijd voor ons klaarstond.

Groetjes
Dennis en Esther Bol


Als je snel en effectief je huis wilt verkopen, neem dan contact op met Gerda Kosmeier. Ze regelt de zaken snel en tot in de puntjes en geeft antwoord op vragen waar jij als leek geen raad mee weet.


Joke Bakker Kolkert


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Voor ons het 1e huis wat we verkocht hebben, via vrienden zijn we in contact gekomen met Gerda.
In het intake gesprek was meteen duidelijk dat we door Gerda ons huis wilden laten verkopen!
De begeleiding die wij hebben gehad was van A tot Z compleet!
Wij kunnen iedereen Kosmeier Projectbegeleiding & Makelaars warm aanbevelen!
Gerda bedankt voor je betrokkenheid en goede zorgen!


Familie Schalkx


Met Gerda als makelaar is het verkopen en of aankopen van een huis echt een fluitje van een cent.
Door de goede communicatie en vooral de goede bereikbaarheid is het heel fijn samenwerken met Gerda en natuurlijk Huub niet te vergeten.
Samen zorgen zij voor “the extra mile” en gaan zij er voor om de beste service voor jou te geven.
Wij hebben Gerda voor zowel verkoop als aankoop ingeschakeld en bij een eventueel volgend huis is Kosmeier makelaar zeker weer de makelaar die wij gaan inschakelen

Yentl Knaap


Gerda heeft mij geholpen met de verkoop van mijn woning en de aankoop van mijn nieuwe woning. Ik zou Gerda zeker aanraden in deze toch wel aparte woningmarkt. Ze is een prettige persoonlijkheid, correct, integer en heeft goed geluisterd naar wat mijn woonwensen zijn. Ze bedenkt en bespreekt duidelijk de strategie om ons gezamenlijke doel te verwezenlijken. Een aanrader!!


Monica Becker


Never ever found such a quick and high quality professional. Gerda is the best makelaar you can deal with. In one week we did everything! As well great recommendations regarding notaris and all the things you need to buy a house.


Margherita Allievi


Super snel, goed bereikbaar en fijn persoon!


Esmee de Boer


Doordat Gerda goed naar onze woonwensen heeft geluisterd heeft ze binnen korte tijd het huis gevonden dat wij zochten.

Gedurende de zoektijd heeft zij ons goed begeleidt en geadviseerd.

Mochten wij in de toekomst weer op zoek gaan naar een nieuw huis dan zal ik haar gelijk bellen.


Sjaak Wels en Margaretha de Vries


Het gaat voor ons nu opschieten de verhuizing terug naar Baarn, wat zijn we daar dolblij mee.

In de eerste plaats willen wij Gerda Kosmeier heel veel dank toezwaaien omdat zij zowel de verkoper als ons de kopers zo enorm respectvol heeft begeleid en ons ook het gevoel heeft gegeven dat ze er ook voor ons zou zijn.

Wij hebben vele malen te maken gehad met makelaars, maar Gerda Kosmeier geeft je zo’n gevoel van warmte maar bovenal ook vertrouwen en een hele eerlijke manier van zaken doen.

We hopen niet meer te hoeven verhuizen maar mocht het wel zo zijn dan zullen wij zeker Gerda Kosmeier inschakelen.

Bedankt voor al je deskundigheid de geweldige manier van het voorlopig koopcontract te mogen tekenen met elkaar en we gaan elkaar zien op vrijdag 2 oktober 2020.


Een lieve groet van Jaap en Marianne Haalboom.


Ede.


Ik ben zeer tevreden over de dienst. Gerda neemt de tijd voor je en geeft duidelijk aan wat de verwachtingen zijn. Ze komt positief energiek over en ik heb het idee dat ze alles uit de kast haalt om je woning te verkopen. Ik verbaasde me dan ook niet dat mijn woning binnen een week goed verkocht was. Gerda bedankt, ik kan je van harte aanbevelen!

Loran Arends


We hebben Gerda leren kennen als een zeer fijne, betrokken en eerlijke makelaar. Ze zegt waar het op staat en zet zich voor de volle 100 procent voor je in. Gerda heeft er voor gezorgd dat de verkoop van ons huis zorgeloos verliep, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

Robert Scheffer & Lisette van Dort


Gerda Kosmeier heeft voor ons een combinatie opdracht verzorgd. Ze weet precies wat ze moet doen om aan- en verkoop succesvol te laten verlopen. Ze heeft ons door alle te ondernemen stappen heen geholpen. Heel erg fijn! Gerda is geen “van 9-17 makelaar”, maar ook beschikbaar wanneer het nodig is. Gerda, je bent fantastisch in je werk en zelfs in deze gekke Corona tijd heb jij dit alles tot een succes weten te maken!


Kenneth Mercuur & Jeffrey Swerissen


Tijdens onze zoektocht naar een andere woning kwamen we in contact met Gerda. Destijds was de woning waar wij interesse in hadden al verkocht, maar het contact verliep soepel. Daarom gelijk door gepakt en uitgenodigd om over de verkoop van onze woning te komen praten.

Sinds dien is het heel snel gegaan: Aankoop begeleiding zeer vakkundig en met persoonlijke touch opgepakt wat ons echt onderscheidde van andere bieders. Resultaat is dat we ons droomhuis hebben kunnen kopen. Verkoop eigen woning zeer snel en boven verwachting af gerealiseerd. Woning was nummer 1 op Funda en bezichtiging en verkoop zijn efficiënt en vakkundig verlopen. Van bod tot tekenen van het koopcontract was snel geregeld.

Gedurende het hele traject was het snel en makkelijk schakelen. Als het nodig is gaat ze er voor ook als het buiten de ‘normale’ uren is. Communicatie is eerlijk en open, dat geeft duidelijkheid voor iedereen.

Ook het netwerk van Gerda heeft ons geholpen om onze plannen te realiseren. Of het nu gaat om de styling van de woning of de financiering, het zijn professionals die net als Gerda voor het beste resultaat gaan en bereid zijn een stapje extra te doen als het nodig is.

Kortom wij zijn blij dat we Gerda in een vroeg stadium van onze plannen zijn tegen gekomen.

Robin Gordijn & Lorraine Schaap


Zeer gedreven. Zit achter je vodden aan, zodat je als bieder betere voorwaarden/uitgangspositie hebt dan de rest. Komt met zeer uitgebreide analyses van soort gelijke koop objecten. Voor welke prijs ze weg zijn gegaan en wat een redelijk bot zou zijn.

Kort om meer dan de moeite waard.


Met vriendelijke groet,
Roelof de Graaf


Op gevoel hebben wij Gerda Kosmeier uitgekozen om ons huis te verkopen. Ze heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen; haar advies over de juiste verkoopprijs, de begeleiding bij de verkoop, opstellen van de verschillende documenten het was allemaal zeer zakelijk, professioneel en toch ook warm.

Willem Brugman & Tanja Fokkerx


Gerda is echt een vakvrouw: razendsnel, een bak aan kennis en weet precies wanneer ze wat moet doen. Ze heeft enorm veel positieve energie. Aanstekelijk! Als verkoper heel fijn. Dat ontneemt stress. Ga zo door Gerda! Dat je nog veel mooie verkooptrajecten mag doen.

Rosa & Wiebe Romeyn Egging


Dankzij Gerda haar positieve inzet en het goed inspelen op onze hulpvraag is het gelukt om een woonplek te vinden die helemaal voldoet aan onze woonwensen. Ze heeft onze zaak voortreffelijk behartigd.

Familie van der Lelie


Gerda is een makelaar die op zeer bevlogen wijze haar vak uitoefent… zij gaat van het huis houden en geeft daardoor vanuit haar grote betrokkenheid zeer professioneel de goede tips voor de verkoop . Door haar persoonlijke aandacht voor alle partijen weet zij snel de match te vinden omdat zij ieders wensen weet te verbinden ..Voor mij de perfecte samenwerking tussen makelaar en verkoper. Dank je wel ,Gerda . Je bent een topper in je vak!!

Aaltje Veen


Beste Gerda,
Een huis kopen is geen sinecure!
Dankzij jouw deskundigheid, advies en communicatief vermogen is dit nu wel gelukt! Dank je wel!

Met vriendelijke groet,
Ellen van Haagen, Amsterdam


Gerda een makelaar met hart en gevoel voor koper en verkoper.
De passie die zij ten toon spreidt heeft ons enorm geholpen.
Ze neemt alles uit je handen en zorgt voor alles waardoor de verkoop soepel en snel werd gerealiseerd.
Echt een voorbeeld van een top makelaar

Rond Knaap & Marjan Zwiers


Beste Gerda,
Het lijkt zo simpel, makelaar zijn. Huisjes regelen, foto’s maken, mensen rondleiden en
verkopen die hap! Percentage vangen en ‘klagen’ dat er zo weinig woningen te koop zijn.
Na jouw hulp bij de aankoop van ons huis weet ik wel beter!
Het valt of staat allemaal met een gedegen voorbereiding EN natuurlijk de uitvoering.
In eerste instantie was het alleen de taxatie, daar merkte wij gelijk al hoe grondig je te werk
gaat. Niet alleen een bezichtiging maar ook NA verbouwing werd over nagedacht. Een
gedegen rapport volgde.
Maar daar bleef het niet bij, inmeten, bouwkundige inspectie, extra (bodem)onderzoek, niet
gek bij een huis van ruim 90 jaar oud. Je adviseerde, regelde en schakelde je netwerk in.
Overal heb je bij geholpen en schakelde je professionals in.
Waar Gerda het verschil maakt?
Dat de voorbereiding klopt, dat we op tijd geïnformeerd zijn, dat alle professionals de juiste
stukken op tijd hebben aangeleverd, dat ze zich aan haar afspraken houdt en op tijd is!
Hetgeen niet kon gezegd worden van de verkopend makelaar in het hippe autootje…
Kers op de taart was dat ze ook nog even meekeek in de koopakte!
Gerda heel erg bedankt voor je goeie zorgen.

Groetjes Ilse, Luc, Jens en Pim van Asperdt


Gerda is een fantastische vrouw met hart voor haar vak. Ze begeleid je van A tot Z. In moeilijke tijden staat ze voor je klaar om mee te denken en oplossingen te zoeken. Haar zakelijke kant is zo fijn om je doel te bereiken, en haar zachte kant om je te helpen en ondersteunen waar dat nodig is. Ik raad iedereen aan om Gerda Kosmeier als makelaar in de hand te nemen haar passie voor haar vak maakt ieder van ons nog enthousiaster om het doel te bereiken. De mooie teksten bij het huis op funda geven je het gevoel dat jouw huis heel speciaal is en uniek. En dat het dan al met een paar dagen verkocht is, is natuurlijk helemaal fantastisch. Wij hebben Gerda Kosmeier in ons hart gesloten en willen andere mensen hetzelfde gevoel laten ervaren door dit zeker te delen met iedereen. Lieve Gerda bedankt voor alles!

Familie Koelewijn


Gerda is een makelaar die met passie haar vak uitvoert. Buiten haar professionaliteit en vakmanschap neemt ze de tijd om uit te leggen hoe e.e.a in zijn werk gaat. Ik koop/verkoop niet regelmatig een woning dus had ik nogal wat vragen. Mede door haar empathie en geduld gaf ze mij het vertrouwen dat het goed zou komen. En dat was ook zo!!
Gerda, super dank voor je gedane werkzaamheden maar vooral voor je menselijke benadering. Wat ik al zei: een makelaar met vakmanschap.

Nicole Kramer


Zonder schroom kan ik u Gerda Kosmeier als makelaar aanbevelen voor de verkoop van uw huis.
Ze is deskundig, weet de juiste mensen voor de styling aan te bevelen en heeft ons huis 3 dagen na het plaatsen op Funda voor een superprijs verkocht.
Bovenal is Gerda een beminnelijk mens, die met haar klanten begaan is, niet alleen zakelijk. Haar zorg en nazorg is ongekend.
Dank je wel, Gerda

Margret Kuit & Hans Dat


Gerda Kosmeier,
Betrouwbaar
Deskundig
Zeer Aktief
Altijd bereikbaar
Geen 9-5 mentaliteit
Een aanrader voor de verkoop of aankoop van uw huis.
En ik heb daar ervaring mee! Een tevreden klant.

Joke Boer


Gerda Kosmeier, is een vakvrouw, accuraat en prettig om mee samen te werken. Heeft ons van A-Z begeleid met de verkoop van ons huis, door deze positieve ervaring hebben wij Gerda gevraagd ons te begeleiden met de aankoop van ons nieuwe huis.

Gerda dank je wel voor je inzet.

Danielle & Cor Hilhorst


Gerda is een aanwinst voor de verkoop van een huis. De eerste keer dat ik haar zag, in het huis van mijn overleden moeder, was ik gelijk van haar doortastende en vriendelijke benadering onder de indruk. Een huis dat de nodige aandacht verdiende om het te updaten van de jaren 60 naar nu. Gerda zette een mooie prijs neer en met haar inzet, fotograaf, stylist, Funda, kijkersdag en een opendag wist Gerda er meer voor te krijgen dan de vraagprijs. Koper blij en ik blij. Gerda kan zich geweldig inleven in beide partijen en is zeer betrokken. Overal wordt aan gedacht en door haar geregeld. Het huis was binnen een maand verkocht. Kortom een topvrouw.

Marianne Enser-Meerbeek


Wij, mijn vrouw en ik, hebben in het eerste kwartaal 2018 opdracht gegeven aan mevr. Gerda Kosmeier, Register Makelaar-taxateur o.z. te Baarn. Deze opdracht bevatte de verkoop van onze woning aan de Dahliastraat 20 te Baarn. De woning is nu verkocht; het was dus een proces van redelijk lange adem. We hebben in dat proces Gerda (uiteraard) wat beter leren kennen. Ze heeft steeds blijk gegeven van een grote dosis mensenkennis met een sterk empathisch vermogen. Dit vermengd met een grote vakkennis en zakelijk inzicht en goede communicatieve vaardigheden maken haar tot en sterke speler in het veld van makelaars. Overbodig om nog te vermelden dat we haar aan iedere klant van harte kunnen aanbevelen.

Fam. W.Lentink, Baarn


Voor zowel de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis hebben we Gerda ingezet. En nu alles achter de rug is, kunnen we niets anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Gerda communiceert heel duidelijk wat het plan is, wat het voorstel is en wat van ons als verkopers wordt verwacht. Ze heeft een uitstekend team van fotograaf en styliste om zich heen verzameld waarmee ze onze woning perfect op funda heeft geplaatst. In de weken dat de woning te koop stond was er vaak contact, en hebben we geen moment getwijfeld of we de goede keus hebben gemaakt. Ook het papierwerk was op orde, de woning passeerde zonder problemen. En de uiteindelijke verkoopprijs was iets waar we vooraf alleen over konden dromen. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning hebben we Gerda ook ingeschakeld. Samen namen we het contract door (’s avonds, wat voor ons een uitkomst was gezien onze 2 jarige zoon), waarbij Gerda al krassend zich een weg baande door het contract. Hier een vraag, daar een aanpassing, en ga zo maar door. Vervolgens heeft Gerda met de projectontwikkelaar contact opgenomen, en uiteindelijk zijn we er prima uitgekomen. Gerda heeft ongetwijfeld veel meer voor elkaar gekregen dan wij hadden gekund. Kortom, zoek je een makelaar waar je niet een nummer bent en die het onderste uit de kan voor je haalt, dan is Gerda een goede keuze. Vanaf het eerste moment weet je dat je in goede handen bent.

Cécile Beemsterboer & Pim Gal


Aan Gerda Kosmeier, Makelaar-Taxateur- en Projectbegeleiding te Baarn.

Vind het een “must” om over mijn ervaringen met mevrouw Gerda Kosmeier te vertellen, zodat mensen die bij het aanschaffen ,of verkopen van een huis, een goed beeld kunnen krijgen van de vrouw die zich voor 200% inzet om haar cliënten zo goed en efficient mogelijk te begeleiden, zodat zij later tot volle tevredenheid hun Doel bereikt hebben.
Zij leeft zich in bij haar cliënten en luistert zorgvuldig naar hun wensen, werkt keihard om ze van dienst te zijn, probeert mens en huis bij elkaar te zoeken, zodat het plaatje passend wordt in haar ogen en de cliënt tevreden is.
Ze lijkt wel een “vliegende Keep”, een vakvrouw, altijd stipt op tijd, wat toch moeilijk is in dit vak, wetende, dat zaken uit kunnen lopen en het verkeer vaak roet in het eten gooit.
Bij ons klikte het meteen, we hadden een goed en ontspannen contact, zeer belangrijk!
Heb nu een leuk huis gekocht en mijn huis is snel verkocht aan de juiste mensen.
Zou haar ook ten zeerste aanbevelen aan toekomstige kopers/ verkopers.

Dit wilde ik toch even kwijt, want ervaringen delen met anderen in de moeilijke materie als de “ Huizenmarkt” is toch belangrijk voor iedereen:
Je Huis…..is Je Thuis !!!!!

Vriendelijke Groeten,
Loekie Houtzagers-de Zoeten,
Baarn.


Ik heb Gerda Kosmeier ervaren als een zeer kundige en slagvaardige makelaar. Ik heb van haar diensten gebruik gemaakt om mijn huis te verkopen en om een appartement te kopen. In beide gevallen heeft zij mij heel goed geholpen. Gerda pakt door en regelt snel de afspraken, zij zorgt ervoor dat het huis snel klaar is voor de verkoop. Zij is een sterke en eerlijke onderhandelaar en heeft goede voorwaarden/prijs voor mij geregeld zowel bij de verkoop als bij de aankoop.


Met vriendelijke groet,
Maria Kovalenko


Kosmeier projectbegeleiding & makelaar is een super fijne makelaar geen 9/17 makelaar maar altijd beschikbaar voor haar klanten. Wij hebben Gerda zowel voor aankoop als verkoop gevraagd en kunnen ons geen betere makelaar voorstellen.
Super fijne en snelle contacten, korte lijnen en een goede communicatie. Ik kan Gerda aan iedereen aanbevelen en bij een volgende aankoop of verkoop gaan wij zeker weer naar Gerda. Van ons krijgt zij dan ook een dikke 10.

Yentl Knaap & Dennis Horst


Gerda heeft onze woning aan de Zonnehof te Baarn succesvol verkocht.
Reeds in 2017 ontstonden de 1ste contacten nadat we het idee kregen om te gaan zoeken naar een kleinere, gelijkvloerse woning.
Een aantal makelaars heeft in dat jaar en verkoopprijs indicatie afgegeven. Alleen Gerda heeft contact gehouden. Een mailtje, een belletje een kopje koffie…!
En zo hoort dat dan ook. Vasthoudendheid, klant centraal stellend en goed kijken naar de mogelijkheden binnen de verschillende marktsegmenten daarin schuilt haar kracht.
Kortom wij zijn als opdrachtgever tevreden ,niet alleen met het uiteindelijke resultaat, maar ook t.a.v. het gehele verkoopproces waarin we simpelweg ontzorgd zijn.
Top. Kortom als je een no-nonsense makelaar zoekt dan heb je die met Gerda gevonden. Wil je een persoonlijke referentie bel me dan op 0653332028.

Ed & Janneke de Jong


Gerda heeft ons geholpen om ons huis te verkopen. We waren heel erg tevreden met haar doortastende en enthousiaste aanpak! Wat een fijne makelaar om de verkoop van ons huis te begeleiden. Gerda is altijd bereikbaar, super duidelijk en heel vriendelijk. Mocht je in regio Baarn op zoek zijn naar een makelaar, neem dan zeker contact op met Gerda!

Guido Soonius & Mariska van Velz

Advertentie